Om Mediscenarna: Mediscenarna Logga

  • 1.1 Föreningen Mediscenarna är en ideell kulturförening i Uppsala som(eventuellt) riktar sig till bland annat medicinare, men som ej utesluter övriga (högst antagliga) studenter.

Tydligare än så kan det knappast bli. Föreningens syfte är att sprida glädje till allmänheten och erbjuda studenter ett forum där de kan utvecklas artistiskt. Det är stora ord vi sätter i skrift men så har vi alltid gillat VERSALER! Föreningen återbildades på våren 2015 efter att ha legat i dvala under en längre tid.

Vårt syfte uppnår vi främst genom att en gång per år sätta upp ett storspex för allmänheten men vår verksamhet växer för fullt och endast medlemmarnas fantasi sätter gränserna för vårt spexuella engagemang.

Det som skiljer Mediscenarna från andra teaterföreningar är att ett av våra syften är att erbjuda medicine studerande (eventuellt då, men ej uteslutande övriga högst antagliga studenter) möjlighet att delta i de skojigheter, tramsigheter och fuffens som en teatral, humoristisk förening kan erbjuda utan att detta stör utbildningen i allt för stor grad. Puh, vilken lång mening.

KOM OCH SE, ENGAGERA DIG OCH HJÄLP TILL ATT SLÅ VÄRN OM ALLT SOM ÄR GOTT OCH FÖR MÄNNISKAN HÄRLIGT!

 

Som medlem av denna fräscha, fruktiga och härliga förening får man möjlighet att delta i alla de fantastiska aktiviteter vi har! Att bli medlem är gratis, och du blir medlem genom att fylla i vår finfina enkät!

 

ORDFÖRANDE
Angela Li
ordf@mediscenarna.se

VICE ORDFÖRANDE
Frida Avodin
vordf@mediscenarna.se

KASSÖR
Filip Hangård
ekonomi@mediscenarna.se

 

Besök gärna vår hemsida eller instagram!
mediscenarna.se  @mediscenarna

Får ni inte nog kan ni också kolla in Mediscenarnas facebooksida. Där finns massa kul!
www.facebook.com/mediscenarna/

 

 

Uppdaterad 2023-02-23