Mediscenarna

Föreningen Mediscenarna är en ideell kulturförening i Uppsala som(eventuellt) riktar sig till bland annat medicinare, men som ej utesluter övriga (högst antagliga) studenter

Spex och annat kul…

Tydligare än så kan det knappast bli. Föreningens syfte är att sprida glädje till allmänheten och erbjuda studenter ett forum där de kan utvecklas artistiskt. Det är stora ord vi sätter i skrift men så har vi alltid gillat VERSALER! Föreningen återbildades på våren 2015 efter att ha legat i dvala under en längre tid.

Vårt syfte uppnår vi främst genom att en gång per år sätta upp ett storspex för allmänheten men vår verksamhet växer för fullt och endast medlemmarnas fantasi sätter gränserna för vårt spexuella engagemang.

Det som skiljer Mediscenarna från andra teaterföreningar är att ett av våra syften är att erbjuda medicine studerande (eventuellt då, men ej uteslutande övriga högst antagliga studenter) möjlighet att delta i de skojigheter, tramsigheter och fuffens som en teatral, humoristisk förening kan erbjuda utan att detta stör utbildningen i allt för stor grad. Puh, vilken lång mening.

Ett STORT storspex!

Storspexet är just som det låter, ett stort spex! De senaste åren har vi varit runt 140 glada Mediscenare som tillsammans satt upp en hejdundrades föreställning på Stockholms nation. Under en magisk vecka i november/december förvandlas scenen till ett köpcentrum, en flygplats eller varför inte självaste helvetet? Det finns en plats för alla i storspexet – oavsett existerande eller icke existerande talang! Är du bra på att fixa med ljud? Bakar den bästa morotskakan? Målar bättre än Da Vinci? Eller vill stå i rampljuset? Vi är oavsett platsen för dig! Med storspexet kommer även roliga sittningar, pubkvällar och en go gemenskap!


Bli medlem idag!

KOM OCH SE, ENGAGERA DIG OCH HJÄLP TILL ATT SLÅ VÄRN OM ALLT SOM ÄR GOTT OCH FÖR MÄNNISKAN HÄRLIGT!

Som medlem av denna fräscha, fruktiga och härliga förening får man möjlighet att delta i alla de fantastiska aktiviteter vi har! Medlemskapsavgiften är 100 kr, och du blir medlem genom att fylla i enkäten nedan:


Styrelsen

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig till oss!

KASSÖR
Hugo Karlström
ekonomi@mediscenarna.se

ORDFÖRANDE

Frida Avodin

ordf@mediscenarna.se

VICE ORDFÖRANDE

Ellen Frost

vordf@mediscenarna.se


Får ni inte nog kan ni också kolla in Mediscenarnas facebooksida. Där finns massa kul!

Uppdaterad 2023-02-23