Likt en inflammations kardinaltecken är även Medicinska Idrottsföreningens i Uppsala (MIFU:s) huvuduppgifter fyra till antalet. Vår förmodligen främsta uppgift är, precis som namnet antyder, att vara Medicinska idrottsföreningen i Uppsala. Det innebär att vi varje vecka, undantaget sommarledigheten, tillhandahåller träningstillfällen i, för tillfället, volleyboll, fotboll, innebandy, löpning och simning. Populära tillfällen på söndagskvällar (volleyboll och fotboll), måndagskvällar (simning), tisdagkvällar (innebandy), onsdagskvällan (fotboll) och torsdagkvällar (löpning) väl värda ett besök. Se mer exakta sporter och tider under Aktiviteter-menyn.

Nästa stora uppgift är administrationen kring Medicinar-SM, dvs en årligen återkommande sexkamp mellan de sju universitet som har läkarutbildningen. Mycket mer om Medicinar-SM hittar ni under fliken Aktiviteter.

En annan stor uppgift är arrangerandet av en Åreresa i slutet av januari/början på februari (nationella Åre-Students Week) varje år. Cirka 50 Uppsalamedicinare samlas för skidåkning i Åre, mer information hittas under ”Aktiviteter”.

Sist men inte minst avslutar alla goda Uppsalamedicinare året med att gå på MIFU:s och hela Läkarprogrammets stora julfest. Inte så idrottsligt kan tyckas, men istället ett grymt bra sätt att avsluta året på. Denna tillställning äger rum en av helgerna i december.

Utöver detta pågår hela tiden olika aktiviteter inom MIFU och är man intresserad av att starta upp något nytt, har förslag på nya aktiviteter eller bara vill ha lite info, så är man mer än välkommen att kontakta undertecknad.

Ulrika Kihlberg
Ordförande Medicinska idrottsföreningen Uppsala (MIFU)
0725247705
mifu@mfuppsala.se

MIFU

AKTIVITETER

Samtliga träningar är gratis förutsatt att man löst medlemskap på 120 kr/termin eller 200 /helår. Medlemskapet löses enklast via insättning till plusgiro 409 31 58-6, uppge namn och termin vid betalningen! För att bli medlem ska man även maila ordförande Viktor Jones (mifu@mfuppsala.se) och uppge namn, personnummer och adress så att vi kan lägga till dig i vårt medlemsregister. Vi får nämligen pengar varje gång du tränar med oss! Självklart får man prova några träningar innan man betalar medlemsavgiften.

I kalendern nedan finns alla våra träningstider samlade. För att se var träningarna äger rum, tryck på ett specifikt träningstillfälle.

Julfest: Info kommer när det lackar mot jul.

Med-SM: Medicinar-SM är en idrottstävling/mångkamp med 6 olika grenar (fotboll, innebandy, volleyboll, dragkamp, 10x50m sim- och 10x1km löpstafett) mellan de sju universitet som har läkarutbildning. Allt utövas med lag bestående av 10 killar och 10 tjejer, vilka man får använda sig av hur man vill i de olika grenarna. Våren 2017 arrangeras Med-SM i Linköping – mer info om exakt datum kommer. Laget tas ut i början av vårterminen 2017.

För information om löpande träningstider hittar ni gruppen MIFUfacebook: https://www.facebook.com/groups/2359943813/?fref=ts

Det finns också gruppen Spontanträna på Läkarprogrammet med MIFU för de som söker en träningskompis med kort varsel, eller kanske en utmanare?
https://www.facebook.com/groups/SpontanMIFU/?fref=ts

För att få information och vilka större evenemang som är på G, se till att gilla vår facebook-sida MIFU:
https://www.facebook.com/mifuppsala/?fref=ts

Frågor? Maila då till mifu@mfuppsala.se och gå med i MIFUs facebookgrupper för fortlöpande information om träningar och aktiviteter!

MIFU

Akademiska sjukhuset
Ingång 14, Medicinarcentrum UAS
751 85 UPPSALA
Org # 817605-4651

Plusgiro 4093158-6 eller Bankgiro 614-9033 (medlemsavgiften är 120 kr/termin eller 200 kr/helår – Glöm ej att uppge namn och termin vid betalningen!).
Ordförande – Ulrika Kihlberg 0725247705 (mifu@mfuppsala.se)