Läkarförbundet Student

Sveriges läkarförbund Student är en partipolitiskt obunden facklig organisation som arbetar med läkarutbildningen som främsta utgångspunkt. I läkarförbundet kan du vara med och får stöd från första dagen som student och genom hela arbetslivet, från det att du söker AT till det att du är fullfjädrad specialist.

Vi jobbar för att förbereda dig inför arbetslivet och stärka din roll som framtida läkare. Det gör vi på lokalnivå genom att erbjuda medlemsföreläsningar inför underläkarvik, AT mässan, fadderkvällar, inför sommarjobbskväll och forskningsmässa med mera. Vi erbjuder en rad olika medlemsförmåner så som rabatt på läkartidningen, medlemsrådgivning, billig hemförsäkring, rabatterad studentlitteratur, flera förmåner hittar du på vår hemsida.

Vi arbetar nära SLF Students nationella styrelse med att förbättra läkarutbildningen, studievillkor och arbetsvillkor under anställningar som läkarstudent. Vi bevakar dina rättigheter som student och till oss kan du vända dig när det gäller frågor kring juridisk rådgivning.

Läs mer om oss och bli medlem på vår hemsida www.slf.se/student_uppsala

Gilla oss på vår Facebook sida ”Sveriges läkarförbund Student Uppsala” och följ oss på instagram @SLFstudentuppsala

Uppdaterad 2019-02-27